Review: Cabanon Malawi 2.0 Royale

Ben je op zoek naar een vouwwagen? Voorzien van vele extra’s en comfortabele slaapplaatsen? Dan is de Malawi 2.0 Royale wellicht iets voor jou! In deze review vertel ik je alles over de Cabanon Malawi 2.0 Royale.

De Cabanon Malawi 2.0 Royale is geschikt voor 2 tot 4 personen. De vouwwagen is uit te breiden met een luifel, voortent en een voorwand. Het tentdoek is gemaakt van zwaar Ten Cate katoen. Het katoenen doek en het ventilatiesysteem zorgen voor een fijn leefklimaat in de tent.

Inkijkje in de Cabanon Malawi 2.0 Royale – Youtube

De buitenzijde

De vouwwagen is voorzien van een ronde vorm. Dit zorgt voor een goede afwatering en dat de vouwwagen gemakkelijk op te zetten is. Daarnaast maakt het de vouwwagen stormbestendig en zien ze er ook nog eens modern uit.

De vouwwagen heeft grote ramen. Dit zorgt voor een fijne lichtinval, ook wanneer de tent gesloten is.

Het slaapgedeelte

De slaapcabines zijn donker gekleurd. Dit zorgt ervoor dat het ochtendlicht wordt tegengehouden. Daarnaast heeft deze Malawi 2.0 Royale een extra groot bed van maar liefst 2 meter breed en 2,20 meter lang.

Dit is uniek voor een vouwwagen en ideaal voor lange mensen.

Het froli-bedsysteem en het koudschuim matras bieden een fijn slaapcomfort. De basis van deze vouwwagen is een 2-persoons model. Deze is eventueel uit te breiden met een achtertent en op deze manier creëer je extra slaapruimte.

Bagage-/opslagruimte

Kampeertips voor beginners - Review De Cabanon Malawi 2.0 Royale vouwwagen - Foto van het Easy pack system bagageruimte

Je kunt de achtertent ook gebruiken voor extra opslagruimte. Bij de Malawi 2.0 en de Malawi 2.0 Royale is het ook mogelijk om bij je bagage te komen als deze is opgezet.

Het grote voordeel van de Cabanon vouwwagens is dat deze allemaal voorzien zijn van het Easy Pack System. Dit betekent dat je altijd bij je bagage kan op het moment dat de vouwwagen is ingepakt.

Koken

Kies je voor een Malawi 2.0 Royale Deluxe? Dan heb je de mogelijkheid om lekker te koken. Er is dan namelijk een luxe bermkeuken inbegrepen. Deze is te plaatsen onder de luifel of in de voortent.

Het tentframe

Door het slimme framesysteem is de vouwwagen eenvoudig op te zetten en af te breken. Zo hoef je niet persé de hele vouwwagen op te zetten. Alleen de vouwwagen opzetten is ook mogelijk. Dit kan ideaal zijn voor onderweg.

Overige

De Malawi 2.0 Royale beschikt over een geremd onderstel met terugrij-automaat. Daarnaast heeft de vouwwagen een verlengd Bisonyl afdekzeil, zodat er ruimte is om extra bagage mee te nemen. Altijd handig!

Ten slotte heeft de vouwwagen een inritsbaar bisonyl kuipgrondzeil. Het laadvermogen van de vouwwagen is 750 kg. Dit betekent dat je de vouwwagen met een rijbewijs B mag rijden.

Conclusie

De Malawi 2.0 Royale is een zeer kwalitatieve vouwwagen waarmee je onbezorgd op vakantie kan gaan. Hij is van alle gemakken voorzien die je mag verwachten. Door de laatste nieuwe technieken, die zijn toegepast, is de vouwwagen gereed om jou de komende jaren fijne vakanties te bieden.

De ruimte, het comfort! Alles is er op gericht dat je optimaal kan genieten van wat deze vouwwagen jou te bieden heeft.

Als je daadwerkelijk bij de erkende dealer gaat kijken voor een vouwwagen, zet de Malawi 2.0 Royale zeker op je lijst. Je krijgt echt waar voor je geld! Ik wens je veel succes met de zoektocht.

Plaats een reactie

Banner campings.com

Boek jouw volgende ideale camping!

 

This will close in 0 seconds