Twee TOP-familiecampings in Nederland

De Beerze Bulten

De kindercamping van Nederland: de Beerze Bulten. Op dit park in Overijssel valt van alles te beleven. Het giga konijnenveld midden op het park is een grote zandverstuiving met recreatieplas. Terwijl papa en mama lekker genieten van de zon, spelen de kinderen in het water of op een van de speeltoestellen. En is het iets minder lekker weer dan kun je het giga konijnenhol in.

Kampeertips-voor-beginners-Twee-TOP-familiacampings-in-Nederland-Foto-van-de-recreatieplas-op-de-Beerze-Bulten

In dit speelparadijs kunnen de kinderen klimmen, klauteren, springen en glijden. De creatieveling komt in de knutselhoek aan zijn trekken. Ja! De kinderen zijn hier wel even zoet. In het theater in het giga konijnenhol beleven Bultje en zijn vriendjes spannende avonturen in een van de shows of musicals.

Op deze 5-sterren camping is er genoeg plaats voor je tent, vouwwagen of caravan. Wil je nog meer luxe? Dan kun je ook kiezen voor een van de bungalows, sfeervolle lodges of andere accommodaties.

En neem je zwemspullen mee, want zowel binnen als buiten voel je hier als een vis in het water. Zo zijn er verschillende glijbanen en het adventure island. Speciaal voor de kleinsten is er een peuterbad met zandbak.

Voor de ultieme ontspanning beschikt de Beerze Bulten over een heerlijk spa en wellnesscentrum met diverse sauna’s, een zoutgrot, beautysalon en fitness. Alvast een fijne vakantie toegewenst met de familie!

Camping de Achterste Hoef

Recreatiepark de Achterste Hoef is een luxe 5-sterren camping onder Eindhoven en vlakbij de Belgische grens en verscholen in de bossen van het Brabantse Bladel. Het is echt een perfecte omgeving om te fietsen en te wandelen. De camping heeft 580 ruime kampeerplekken. Je hebt hier echt de ruimte.

Kampeertips voor beginners - Twee TOP-familiacampings in Nederland - Foto van de camping de Achterste Hoef

Zo zijn er grote kampeerplekken op leuke kampeerveldjes en elke plek is voorzien van een water aan- en afvoer. Er is zelfs een aansluiting voor de televisie! Sommige plekken hebben privé-sanitair en als je geen eigen kampeermiddel hebt dan kun je ook leuke accommodaties huren zoals:

  • compleet ingerichte safaritenten;
  • chalet;
  • luxe bungalows;
  • trekkershut.

Op de Achterste Hoef is van alles te doen. Zo is er een overdekt zwembad en een verwarmd buitenzwembad. De speeltuin heeft een grote airtrampoline, er is mini-golf en een indoor speeltuin. Je kunt ook prima eten in het restaurant. Voor camperaars is een servicestation om schoonwater aan te vullen en het vuilwater te lozen. Mocht je je echt vervelen dan is er zelfs een wasplaats waar je je auto, caravan of camper kunt wassen.  

Maar één van de leukste dingen is de recreatieplas met een meterslange waterglijbaan voor de kinderen. Het animatieteam regelt er allerlei activiteiten zoals ze onderwater frisbee of  duiken met een de instructeur.

En aan de plas zijn er natuurlijk een ligweide en een mooi strandje aanwezig om lekker te kunnen genieten van de zon.

Een balletje slaan op een officiële gecertificeerde golfbaan is ook mogelijk. Het recreatiepark heeft de beschikking over een golfbaan met een 9 holes en een eigen drivingrange. Of lekker een dagje shoppen in Turnhout en een lekker biertje drinken bij de abdij in Postel. Recreatiepark de Achterste Hoef staat garant voor een vakantie waar je je niet hoeft te vervelen!

Wil je meer te weten komen over camping de Achterste Hoef?

Ga dan hier naar de website!

Plaats een reactie

Banner campings.com

Boek jouw volgende ideale camping!

 

This will close in 0 seconds