Nog makkelijker de was doen op de camping!

Wassen op de camping of camperplaats. Ik zie mijn moeder nog staan op de camping met een emmer met deksel en schuddend als een soort levende wasmachine. Zie jij jezelf, net als ik, niet meer met een emmer zwieren en schudden tijdens jouw reis? Dan heb ik goed nieuws voor je! Er bestaat een heuse campingwasmachine waar ik je graag over informeer.

Als je op een camping verblijft dan kun je daar gebruik maken van de wasmachine of droger. Maar ben je onderweg dan wordt het natuurlijk iets lastiger. Dan biedt de Mestic wasmachine wel dé uitkomst! Dat betekent dus dat op een verblijfplaats, zonder wasmogelijkheden, je niet meer met een emmer aan de slag hoeft.

De Mestic campingwasmachine

Kampeertips voor beginners - Nog makkelijker de was doen op de camping - Foto Mestic camping wasmachine met centrifuge

Hij vraagt maximaal 250 watt. Dat is erg prettig, want dat betekent dat deze wasmachine zelfs op de omvormer van je camper makkelijk kan draaien. Hij kan tot 3,5 kilogram aan om een was (wel droog) te draaien. Tevens zit er een centrifuge mogelijkheid voor 1,5 Kg aan natte was.

Lage wattage

De verklaring voor de lage wattage heeft te maken met het feit dat de Mestic wasmachine geen verwarmingselement bevat. Je zult zelf warm water bij de was moeten voegen. Op de camping heb je de mogelijkheid om water bij de douches te halen, maar je kan ook water uit de boiler gebruiken uit de camper. Er is een tijdschakelaar aanwezig die je de mogelijkheid geeft om jouw was een bepaalde tijd te laten draaien.

Het is trouwens een borstelloze machine! Hij werkt met een magneetmotor en daarom is de wasmachine trillingsvrij en energiezuinig.

Verschillende wasstanden

Er is de mogelijkheid om de was op de stand soft of de stand normaal te laten wassen. Het is prettig dat je ook op de camping de ‘fijne was’ kan wassen. Als de was klaar is, dan je het water aftappen via een aftappijp aan de achterzijde. Het water vang je dan op in bijvoorbeeld een emmer.

Centrifugeren

Tevens kan je 1,5 kilogram natte was was centrifugeren en het duurt ongeveer 2 minuten per keer. Het houdt in dat je vaker zult moeten centrifugeren als 3,5 kg was hebt. Maar het is wel erg prettig dat je even kan centrifugeren voordat je de was aan de lijn hangt!

Mestic camping wasmachine test – De mazzel camper Youtube

Slot

Het is een compacte wasmachine en makkelijk in gebruik. Zeker als je veel onderweg bent, dan kan deze machine een mooie uitkomst zijn. Kijk eens of de Mestic campingwasmachine wat voor jou kan zijn!

Wil jij ook makkelijk de was kunnen doen onderweg?

Klik dan op de onderstaande knop!

Plaats een reactie

Banner campings.com

Boek jouw volgende ideale camping!

 

This will close in 0 seconds