Review: Bardani Airspace Line (opblaastent)

Op zoek naar een luxe tent met extra veel leef- en slaapruimte? Dan is de Bardani AirSpace écht iets voor jou. Met deze tent heb je járen kampeerplezier! Lees hieronder verder over deze lijn!

De Bardani AirSpace is een luxe opblaasbare tent met een royale afsluitbare luifel. Je hebt geen gehannes met stokken, waardoor de tent zeer gemakkelijk en snel op te zetten is. De wanden erg recht, waardoor er extra veel binnenruimte is.

De verschillende tentmaten

De AirSpace is er in 4 verschillende maten: 310, 340, 380 en 430. Deze tenten zijn verkrijgbaar vanaf compacte 4 persoons tenten tot royale 5 persoons tenten.

De Airspace 310

Deze tent is geschikt voor 4 personen. De afmetingen zijn 6,05 m bij 3,10 m. De hoogte bedraagt 2,15 m, dus je kunt hier dus makkelijk rechtop in staan.

Kampeertips voor beginners - Review Bardani Aispace Line - Foto van afmetingen Airspace 310

De Airspace 340

Dit is de kleinste van de twee middenmaten in deze serie. Deze tent is geschikt voor 4 personen en heeft een afmeting van 6,80 m bij 3,40 m. De hoogte van de tent is 2,25 m, dus rechtop staan is zeker geen probleem.

Kampeertips voor beginners - Review Bardani Aispace Line - Foto van afmetingen Airspace 340

De Airspace 380

Dit is de grotere middenmaat in deze serie. Deze tent is geschikt voor 5 personen en heeft een afmeting van 7,50 m bij 3,80 m. De hoogte van de tent is 2,25 m. Je kunt rechtop staan zonder problemen.

Kampeertips voor beginners - Review Bardani Aispace Line - Foto van afmetingen Airspace 380

De Airspace 430

Dit is de grootste tent in de Bardani Airspace line. Deze tent is geschikt voor maximaal 5 personen. Hij is 7,50 m lang en 4,30 m breed. Dat beloofd veel ruimte binnen. De hoogte van deze tent is 2,25 m.

Kampeertips voor beginners - Review Bardani Aispace Line - Foto van afmetingen Airspace 430

De gebruikte materialen

Het tentdoek van al deze tenten is gemaakt van ademend technisch katoen. De voor- en tussenwand zijn uitritsbaar. Als je de tussenwand eruit ritst, dan kun je de luifel bij de tent betrekken. Zo maak je de leefruimte in de ‘voortent’ gelijk een stuk groter.   

Licht en ventilatie

Ook is deze tent voorzien van extra grote ramen, waarvan de gordijnen traploos zijn te verduisteren. Aan de zijkant zit een extra deur voorzien van horrengaas. Dat is ideaal bij de warme temperaturen die we laatste zomers hebben gehad.

De tent is voorzien van extra ventilatie door het Ground Air Control system. Dit systeem zit in de wanden verwerkt. Aan de linker- en rechterkant vind je ook een stroomkabel doorvoer systeem.

Kampeertips voor beginners - Review Bardani Aispace Line - Foto van de slaapcabine Airspace 430

Het slaapgedeelte

De diepe slaapcabines hebben een lengte van 2,30 m. Dit is dus ideaal voor lange personen. De scheidingswanden kun je openritsen. Zo kun je kiezen tussen 1, 2 of, in de grotere tenten, 3 slaapcabines.

De binnentent

De binnentent is gemaakt van ademend technisch katoen. Deze zit met een rits bevestigd aan het buitendoek. Bovendien heeft de tent handige opbergvakken. Het vaste en neerklapbare kuipgrondzeil is gemaakt van een Oxford polyester.

Overige informatie

De Airspace-tenten worden geleverd inclusief:

  • draagtas;
  • pomp;
  • haringen;
  • reflecterende scheerlijnen.

De tent weegt opgevouwen:

  • de Airspace 310 weegt ongeveer 40kg;
  • de Airspace 340 weegt ongeveer 53kg;
  • de Airspace 380 weegt ongeveer 58kg;
  • de Airspace 430 weegt ongeveer 60kg.

De prijs varieert tussen de €1399,- voor de 310 tot en met €1999,- voor de 430.

Conclusie

Zoek je een mooie familietent van goede kwaliteit dan moet je zeker de Bardani Airspace op het lijstje zetten. Je krijgt veel leefruimte en comfort als je voor één van deze tenten gaat.

Op zoek naar een betaalbare familitent van de beste kwaliteit?

Dan is de Bardani Airspace ideaal voor jou!

3 gedachten over “Review: Bardani Airspace Line (opblaastent)”

Plaats een reactie

Banner campings.com

Boek jouw volgende ideale camping!

 

This will close in 0 seconds