ACSI Campinggidsen 2022 zijn er!

De kans is groot dat de kampeerders dit jaar minder in eigen land blijven en Europa in trekken. Niets is dan zo makkelijk als een goede campinggids, zoals de gidsen die ACSI ieder jaar uitbrengt. De ACSI-gidsen zijn niet voor niets een begrip in heel Europa geworden. Niet alleen omdat je buiten het seizoen vaak korting krijgt met de bijgeleverde ACSI CampingCard, maar ook vanwege de grote hoeveelheid informatie die de gidsen bieden.

Campinggidsen voor geheel Europa of een deel van Europa

De ACSI Campinggids wordt in combinatie met de ACSI Campingapp verkocht, zodat je de informatie ook altijd op je smartphone bij de hand hebt. De bekende ACSI-gids met alle campings in heel Europa is in twee delen opgedeeld. Daarnaast kun je ook kiezen voor aparte gidsen met campings in de Benelux, Frankrijk en Zuid-Europa. Ook dit jaar vind je in de collectie ook de ‘Klein & Fijn Kamperen’-gids.

Er is ook een gids met camperplaatsen en alle informatie is natuurlijk ook online en via de ACSI-app beschikbaar. De nieuwe gidsen voor 2022 zijn reeds te verkrijgen en zijn vanouds weer completer dan ooit.

Alle informatie wordt actueel gehouden en gecontroleerd door honderden campingcontroleurs. De ACSI CampingCard is een kortingskaart die altijd bij de ACSI Campinggids wordt geleverd. Hiermee krijgen kampeerders in het voor- en naseizoen bij duizenden campings een aantrekkelijke korting. Omdat er inmiddels heel wat ACSI-gidsen zijn, onderstaand een overzicht van de mogelijkheden:

ACSI Campinggids Europa + app 2022 (vanaf € 24,95)

Informatie over ruim 7.500 campings in 29 landen, inclusief CampingCard ACSI-kortingskaart voor het laagseizoen en ACSI Campings Europa-app.

ACSI Campinggids Benelux + app 2022 (vanaf € 14,95)

Informatie over 734 campings in België, Nederland en Luxemburg. Inclusief CampingCard ACSI-kortingskaart voor het laagseizoen en toegang tot de informatie van de Benelux-landen in de ACSI Campings Europa-app.

ACSI Campinggids Frankrijk + app 2022 (vanaf € 16,95)

Informatie over 2.200 campings in Frankrijk, inclusief CampingCard ACSI-kortingskaart voor het laagseizoen en toegang de informatie van de campings in Frankrijk in de ACSI Campings Europa-app.

ACSI Campinggids Zuid-Europa + app 2022 (vanaf € 16,95)

Informatie over 2.105 campings in de landen rond de Middellandse Zee. Inclusief CampingCard ACSI-kortingskaart voor het laagseizoen en toegang tot de campings in de vier landen rond de Middellandse Zee in de ACSI Campings Europa-app.

ACSI Klein & Fijn Kamperen + app 2022 (vanaf € 15,95)

Informatie over bijna 2.000 speciaal geselecteerde, kleine, fijne campings in Europa. Inclusief CampingCard ACSI-kortingskaart en toegang tot de campings in de ACSI Klein & Fijn Kamperen-app (t.w.v. € 2,99).

ACSI Camperplaatsen 2022 (vanaf € 25,95)

Speciaal voor camperaars, met informatie over ruim 12.000 camperplaatsen (ondergrond, tarieven en betaalmogelijkheden). Inclusief CampingCard ACSI-kortingskaart.

ACSI CampingCard & Gids 2022 (vanaf € 16,95)

De CampingCard ACSI-gids en de kortingskaart waarmee je in het laagseizoen tot wel 60% per nacht bespaart bij meer dan 3.000 deelnemende campings.

ACSI-apps (vanaf € 3,59)

Wie liever gebruik maakt van de smartphone of tablet heeft alle informatie ook altijd bij de hand met de ACSI-apps.

Wil je eens in de ACSI Webshop kijken?

Klik dan op de onderstaande knop!

Plaats een reactie

Banner campings.com

Boek jouw volgende ideale camping!

 

This will close in 0 seconds