Camper van het jaar 2021!

Naast de jaarlijks verkiezing van de ‘Caravan van het jaar 2021’ wordt er ook de camper van het jaar 2021 gekozen. Dit jaar heeft de Eura Mobil Activa One 650 HS de prijs in de wacht gesleept. En het is echt een fantastisch huis op wielen. Je kunt met deze camper gaan en staan waar je maar wilt. In dit artikel wil ik je vertellen wat deze camper jou allemaal te bieden heeft.

Algemene kenmerken

De camper kenmerkt zich door zijn geheel eigen bouwwijze van de opbouw, waar sinds 2006 geen schroef maar aan te pas komt. En de toepassing van de dubbele bodem in bijna alle modellen is echt het visitekaartje van de burgh. Op deze makkelijk te besturen 650 centimeter opbouwlengte biedt de Eura Mobil de goed doordachte alkoof-camper.

Het zitgedeelte

Kampeertips voor beginners - Camper van het jaar 2021 - Foto van het zitgedeelte van de Eura Mobil Activa One 650 HS

Hoewel het interieurconcept al bekend is van andere merken, valt deze van de Activa op. Dit komt omdat hij prijstechnisch zeer interessant is. De comfortabele rondzit achterin de camper biedt plaats aan heel veel personen.

En met dank aan de ramen rondom, die ook nog eens geïsoleerd zijn, kan je onder elke weesomstandigheid heerlijk binnen zitten. Ook aan de tv-kijker is gedacht, want aan de wand kan je heel makkelijk een tv-meubel bevestigen. Zo komt ook de tv-liefhebber niks tekort.

De slaapruimte

Deze alkoof beschikt over 2,20 meter lange eenpersoonsbedden met een leeslampje, een opbergvakje voor je boek en een eigen raam. Werkelijk aan alles is gedacht!  En als je iets  romantischer bent dan maak je in een handomdraai van deze eenpersoonsbedden een riant romantisch liefdesnestje.

Dit heerlijke liefdesnestje dat betreed je met een stevige trap. En naast het feit dat je zo makkelijk  je bed in kan komen, zorgt deze trap ervoor dat je je slaapruimte kan afsluiten van de rest van de cabine. Zo kan de kou uit de cabine voor niet binnen in jouw goed geïsoleerde slaapcabine komen.

Kampeertips voor beginners - Camper van het jaar 2021 - Foto van het bed in de Eura Mobil Activa One 650 HS

Samen met de twee ruime kledingkasten is het allemaal tiptop in orde. En komt er een keertje iemand bij je logeren dan laat je de eettafel bij het zitgedeelte gewoon even zakken, kussens erop en je logé heeft een heerlijk tweepersoonsbed.

Aanschaftips

Wil je nieuwe camper kopen? Let dan op de volgende dingen:

  • bepaal eerst je budget;
  • stel daarna het type camper vast wat past bij jou en de reizen die je wilt maken;
  • kijk dan naar verschillende merken en vergelijk de indeling en de prijs-kwaliteitverhouding;
  • stel daarna een budget vast voor de accessoires;
  • let bij de aankoop van een camper vooral de bouw en niet op de luxe.

De badruimte en het keukenblok

Kampeertips voor beginners - Camper van het jaar 2021 - Foto van indeling van de Eura Mobil Activa One 650 HS

De badkamer is van alle gemakken voorzien. Natuurlijk is er een toilet aanwezig, maar je kunt hier ook comfortabel douchen. De wastafel klap je namelijk heel makkelijk op boven het toilet. Vervolgens sluit je een kunststof, halfronde draaideur en heb je in een handomdraai een douchecabine.

In het keukenblok is alles aanwezig wat je nodig hebt. Je hebt veel opbergruimte voor je servies en je boodschappen. En doordat het keukenblok naast de toegangsdeur staat, kan ook de kok goed uit de voeten. Zo hoef je niet altijd naar een camping of camperplaats op zoek, maar kan je echt vrij kamperen.

De buitenzijde en bergruimte

De degelijke bouwwijze uit de duurdere camperseries is in dit model ook weer onveranderd toegepast. De afwerking van de volledig verlijmde en houtvrije opbouw met rondom polyester maakt indruk, want dit zorgt ervoor dat je een geluidsarme carrosserie hebt en dat vochtinwerking geen kans heeft.

Euromobil voorziet zijn campers van een dubbele bodem. Voor de technische installaties en voor extra bergruimte, die via 5 serviceluiken bereikbaar is. Met zo’n vloerconstructie is ook in de winter op pad gaan geen enkel probleem.

Dus ben je op zoek naar een mobiele ‘woning’ waarin je in  de winter ook lekker kan slapen? Dan is de Eura Mobil Activa One 650 HS wellicht een goede optie voor jou.

Prijs

De Eura Mobil Activa One 650 HS kan jou voor €72950,- onderdak bieden. En weet je wat er nu zo fijn is aan deze camper? Het B-rijbewijs is al voldoende om deze camper op pad te mogen. De camper is met zijn beperkte lengte dus goed hanteerbaar in het verkeer en met de parkeren. Dat maakt het vakantie vieren met de camper voor een groot publiek toegankelijk.

Ik zou zeggen: Ga eens een kijkje nemen in en rond deze camper van het jaar 2021!  

Virtuele rondleiding door de Eura Mobil Activa One 650 HS – Youtube

Plaats een reactie

Banner campings.com

Boek jouw volgende ideale camping!

 

This will close in 0 seconds